Vi har nå flere LEDIGE STILLINGER innenfor ulike bransjer.

Ute etter ny jobb – eller trenger du nye medarbeidere?

Vi har flere LEDIGE STILLINGER innenfor ulike bransjer!

Hva med en rolle som DRIFTSANSVARLIG –https://karriere.no/jobb/asset-4588605? Eller hva med REGNSKAPSANSVARLIG – https://karriere.no/jobb/asset-4599376?
Vi kan også friste med en spennende PROSJEKTINGENIØR-stilling  – https://karriere.no/jobb/asset-4588605– og hva med å være med på og bygge en helt ny avdeling hos MOVAR IKS – https://karriere.no/jobb/sjafor-renovator-4496181, som renovatør!
I tillegg er vi langt på vei til å ansette PROSJEKTLEDER hos entreprenør.

Sjekk under ledige stillinger på siden her: https://bedriftskonsulent.no/ledige-stillinger/


Det finnes gode søkere!

I år har det vært mye snakk om at det er lite søkere til hver stillingsutlysning. Men – min erfaring er at det er mange gode søkere, vi må bare ha spennende gode nok annonser – og at de trigger godt nok! Det ser ut til at det virker.

En av oppgavene vi jobber med om dagen er å bistå MOVAR IKS med sin enorme oppgave å starte renovasjonsavdeling under eget tak. Dette har vært – og er – en ekstremt krevende, spennende og givende oppgave. Vi er fortsatt ikke ferdige, men vi har hatt over 50 intervjuer hittil. Med en søkermasse på ca 70, påstår vi at det er mulig å skaffe gode folk. Også innenfor sjåfør/ renovatør-omårdet. Ca 95% av de bortimot 70 – har alt på stell, blant annet – og det viktigste – sertifikat for stor bil. MOVAR ønsker et mangfold, og dette kommer til å bli oppfylt.

Det er spennende å få jobbe med et interkommunalt selskap som MOVAR, og vi ser fram til at de i oktober ruller rundt på veiene med en flott skare dyktige og engasjerte medarbeidere!

Også til de stillingene vi har dekket tidligere i år, har vi hatt mange flotte søkere til!

Vi har nå flere ledige stillinger innenfor ulike bransjer.

Følg gjerne våre ledige stillinger på : https://karriere.no/companies/e4032593-0041-4c62-9060-aae045693048

Ta kontakt om du trenger nye medarbeidere.
Vi har tro på at vi kan komme i mål nesten uansett hva du trenger av kompetanse!

 

Del på sosiale medier:

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle