Om meg

Carine Helgesen

Etter mange år i en rolle som daglig leder i rekrutterings- og bemanningsbedrifter, har gledene, utfordringene og problemstillingene vært mange – spesielt innenfor personal og HR-spørsmål. Mange administrative oppgaver er ofte knyttet til en daglig leder i et lite eller mellomstort selskap, så også i mitt tilfelle. Nettverk og relasjonsbygging har vært viktige suksessfaktorer for mitt vedkommende – og jeg deler gjerne min erfaring med andre.

Ta kontakt dersom DU har tanker rundt noe jeg kan bidra med, og spesielt hvis du vurderer å utvide staben. Det er ikke så dumt å ta en aldri så liten «klima- og miljøsjekk» før ansettelsesprosessen kjøres i gang. Jeg hjelper deg gjerne med dette. Det er nemlig ingen tvil om at suksessfaktoren alltid er å være godt kjent med bedriftens indre liv for en vellykket rekruttering!

Bedriftskonsulent Carine Helgesen bidrar til vellykkede prosesser med sitt personlige engasjement, med sin solide erfaring fra ledelse og et betydningsfullt nettverk. Produktene er i hovedsak: Rekrutteringstjenester, personalrelaterte oppgaver, kurs og foredrag – samt generell bedriftsrådgivning.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer