Ledig stilling som prosjektingeniør

Spennende stilling hos Plexx AS: PROSJEKTINGENIØR

Plexx AS søker en positiv og engasjert PROSJEKTINGENIØR,
med gode sosiale egenskaper og sans for bærekraft!

Hva kan Plexx AS tilby deg?

Plexx AS er en del av et spennende globalt konsern, som holder til i flotte omgivelser ved Glomma i Fredrikstad sentrum. Du vil garantert jobbe med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, som utvikler deg og selskapet.

Karrieremuligheter

Karrieremuligheter finnes, både i selskapet, datterselskapene og i konsernet. Du gis frihet under ansvar og tillit til å løse oppgavene selvstendig, men jobber også i stor grad sammen med andre. Kontorlokalene er innbydende, med parkering i tilknytning til arbeidsplassen.

Faglig tyngde

Du blir en del av et kompetent team på 5 personer – med stor faglig tyngde innen sin bransje, som også daglig jobber på tvers av landegrensene, internt med datterselskapene, i konsernet – og med kunder i inn- og utland.

 

Om Plexx AS:

Plexx AS etablert i 1954 er morselskapet i Plexx gruppen og har lokal tilhørighet i Fredrikstad, et faglig sterkt team på 5 personer, som jobber nært med kollegaer i resten av gruppen. Selskapet tilbyr merverdi for kunden i form av design, funksjon, miljøhensyn og økonomi.

Hva lager de?

De utvikler, lager prototyper, former og foredler tekniske plastdeler for bedrifter som ønsker å ligge i front av utviklingen i sin bransje. Plexx AS er sammen med resten av gruppen svært opptatt av kvalitet, miljøhensyn og FN’ s bærekraftmål. Plexx med datterselskap er både ISO 9001 og ISO 14001-sertifisert. Gruppen er i dag en av Nordens ledende underleverandører på formede og maskinerte tekniske plastdetaljer til en rekke bransjer og sektorer.

Fabrikker mange steder

Med fabrikker i Sverige, Danmark og Polen – samt langsiktige gode samarbeidspartnere i Latvia, Slovakia, Polen og Danmark – leverer gruppen akkurat det kundene har behov for. Samlet har Plexx gruppen en omsetning på ca. kr. 160 mill. i 2021
Plexx gruppen er en del av det globale konsernet
SP Group, etablert i 1972, og har i dag 28 fabrikker og datterselskap i 11 land fordelt  på 3 kontinent. SP Group selger sine varer til 89 land, har mer enn 2300 ansatte verden over. SP Group er notert på NASDAQ København.

Les mer om www.plexx.no, www.opido.se  , www.nycopac.se og SP-group.com .

Full stillingsutlysning her!

Del på sosiale medier:
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer