Mange blanke nye ark…

Del på sosiale medier:

Nye kapitler, nye historier og nye minner skal skapes i dette nye året! Ingenting er som en ubegrenset bunke blanke ark – og få fylle dem med masse farger og former. Mitt 2022 ble et år hvor jeg fikk bidra til en lang rekke nye ansettelser. Flotte folk som takket ja til fine jobber i distriktets mange solide – og viktige bedrifter!

Utfordringer i verden

Selv i tider hvor det er utfordringer på verdensbasis, vil det være behov for å ansette nye mennesker lokalt. Noen ønsker å bytte beite, fordi de trenger nye utfordringer – eller fordi de kanskje er på flyttefot. Husk alltid på de ting du bør sette pris på – og som du vet at du har, men samtidig skal du ikke nøye deg med å en jobb som du ikke gleder deg over i det hele tatt. Det er livet for kort til!

Personalledelse og tørre å lede

Personalledelse er artig for noen, mens for andre er det bare et ork. Vi må aldri slutte å øve på det å bli bedre ledere! Det å tørre og ta ledelsen – og dermed også være i stand til å ta store og små beslutninger – det gjør arbeidshverdagen som leder lettere – og mer interessant. Å være forberedt på at uventede utfordringer dukker opp – kan også være et aldri så lite godt råd. Jeg holder ulike kurs i personalledelse, og vet at det hjelper å fylle på med litt kunnskap, samtaler, åpenhet og øvelser. Man blir uten tvil sterkere som ledere. Det viktigste er å bli et tryggere menneske!

Bli en tryggere leder – KURS
  • Dersom du kjenner noe som har behov for kurs i personaltemaer – nøl ikke med å ta kontakt! Jeg holder gjerne kurs internt i bedrifter – men også i grupper av sammensatte deltagere.
  • Trenger du nye medarbeidere? Ta kontakt. Jeg har mange gode referanser å vise til.

Med dette vil jeg ønske deg et flott nytt år, og glem ei de viktige ting!
Familie, venner, smil og latter!

GODT NYTT ÅR,

Hilsen Carine