Mange blanke nye ark…

Nye kapitler, nye historier og nye minner skal skapes i dette nye året! Ingenting er som en ubegrenset bunke blanke ark – og få fylle dem med masse farger og former. Mitt 2022 ble et år hvor jeg fikk bidra til en lang rekke nye ansettelser. Flotte folk som takket ja til fine jobber i distriktets mange solide – og viktige bedrifter!

Utfordringer i verden

Selv i tider hvor det er utfordringer på verdensbasis, vil det være behov for å ansette nye mennesker lokalt. Noen ønsker å bytte beite, fordi de trenger nye utfordringer – eller fordi de kanskje er på flyttefot. Husk alltid på de ting du bør sette pris på – og som du vet at du har, men samtidig skal du ikke nøye deg med å en jobb som du ikke gleder deg over i det hele tatt. Det er livet for kort til!

Personalledelse og tørre å lede

Personalledelse er artig for noen, mens for andre er det bare et ork. Vi må aldri slutte å øve på det å bli bedre ledere! Det å tørre og ta ledelsen – og dermed også være i stand til å ta store og små beslutninger – det gjør arbeidshverdagen som leder lettere – og mer interessant. Å være forberedt på at uventede utfordringer dukker opp – kan også være et aldri så lite godt råd. Jeg holder ulike kurs i personalledelse, og vet at det hjelper å fylle på med litt kunnskap, samtaler, åpenhet og øvelser. Man blir uten tvil sterkere som ledere. Det viktigste er å bli et tryggere menneske!

Bli en tryggere leder – KURS
  • Dersom du kjenner noe som har behov for kurs i personaltemaer – nøl ikke med å ta kontakt! Jeg holder gjerne kurs internt i bedrifter – men også i grupper av sammensatte deltagere.
  • Trenger du nye medarbeidere? Ta kontakt. Jeg har mange gode referanser å vise til.

Med dette vil jeg ønske deg et flott nytt år, og glem ei de viktige ting!
Familie, venner, smil og latter!

GODT NYTT ÅR,

Hilsen Carine

Del på sosiale medier:
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer